Badtunnor

Att ha en badtunna hemma när man får gäster eller om man bara är hemma själv och känner för att slappna av kan vara helt ovärderligt ibland. Man kan njuta i ensamhet eller tillsammans med dem man älskar direkt hemma i trädgården. Det är ett perfekt sätt att umgås vid olika slags tillfällen. Speciellt under vinterhalvåret kan det vara mysigt då man kan krypa ner i det uppvärmda vattnet samtidigt som det är riktigt kallt i luften.

Det blir en härlig känsla att sitta ute i snön och bada i en tunna. Badtunnor har funnits i många år och det är väldigt många som har en hemma eller besöker någon badtunna som man kan hyra hem eller låna på plats. På jul, nyår och andra högtider är det en fin avslutning på en lång kväll exempelvis. Det är därför kul att ha en så nära till hands som man har om badtunnan står hemma på uteplatsen eller i trädgården.

Köp eller hyr din badtunna

Det finns olika sätt man kan ha en badtunna på. Antingen så kan du köpa den precis som man får göra med en pool eller en bastu exempelvis. Så är den såklart din tills du inte vill ha den längre, något som troligtvis aldrig kommer att ske men man vet aldrig.

Eller så kan du faktiskt hyra tunnan enbart för en kortare period om man vet med sig att man enbart kommer att använda den under en ledighet eller liknande. Då sparar du både pengar och tid eftersom att badtunnan kommer att behöva underhållas året runt om man har den ståendes utomhus. Så där är det bara att välja hur mycket man tror att man kommer använda badtunnan och sedan välja om man ska hyra den eller helt enkelt bara köpa sin alldeles egna badtunna.

Uppblåsbara tunnor är i särklass den billigaste lösningen!

En av de billigare och tyvärr mindre hållbara typer av badtunnorna på marknaden idag är uppblåsbara tunnor. Dessa är mindre och gjorda för någonstans mellan 2-4 personer. De är mycket portabla och lätta. Dessutom är de små och kompakta, vilket gör dem till ett bra val för dem med mindre bostäder eller för de som bor i lägenhet. Dessa badtunnor kan användas inomhus eller utomhus.

Även om de kan vara kul ett tag slutar det oftast med att de flesta människor gör en uppgradering. För att spara dig besväret, köp en bättre, mer varaktig modell på en gång. Om du verkligen inte har råd med det och ändå vill ha glädjen av att äga en badtunna, så är de uppblåsbara trots allt fungerande som ett tillfälligt alternativ.