Badtunnor i trä

Snygg badtunna i trä

En badtunna av ceder erbjuder ett vackert alternativ när det gäller att köpa ett spa för ditt hem eller stuga. När du installerar ditt spa i din bakgård eller på din uteplats, kommer det naturliga röda cederträet passa in naturen. Det kommer att bli ett med naturen. Det kommer att ge timmar av avkoppling på ett helt naturligt sätt. Det finns många saker att tänka på när man köper en ceder badtunna och denna text kommer att hjälpa dig i detta stora beslut för ditt hem och familj.

Det första du måste bestämma är vilken storlek på badtunnan som bäst passar dina behov, eftersom de kan hålla från 4-10 personer bekvämt. Uppenbarligen så ju större badtunnan är desto mer vatten kommer den att hålla, och ju mer vatten den har desto mer kommer det att kosta att värma vattnet. Dessutom ju mer vatten den håller desto längre tar det att värma upp också. Välj en storlek på badtunnan som uppfyller din familjs behov. För de flesta människor är en sex personers tunna precis rätt storlek.

Därefter måste du bestämma hur du ska värma upp vattnet. Det finns fyra alternativ på marknaden idag och alla har sina fördelar och nackdelar. Du måste bestämma vilken värmeenhet som är rätt för dig. Den första typen av värmare är en vedeldad värme och är idealisk för stugor i skogen. Du behöver inte el eller gas för att köra den, för den använder helt enkelt trä.

Det tar ca fem timmar att värma upp en sex personer badtunna med en trä värmare. Nästa typ av värmare är en elektrisk värmare. Om du köper den här typen av värmare behöver du tillgång till 240 volt ström. Elvärme är relativt dyrt jämfört med de andra typer av varmare som finns tillgängliga.